Treści związane z tagiem szynka

Sortuj wg.:
Nazwa Data Ocena
Znaleziono 14 treści
Ile jest szynki w szynce

Ile jest szynki w szynce
Często mówi się, że z 1kg mięsa powstaje 1.5, a nawet 2kg wędliny. Jak to możliwe?

Kumpiak - cudze chwalicie, swego nie znacie

Kumpiak - cudze chwalicie, swego nie znacie
Szynka, odcięta między pierwszym a drugim kręgiem kości krzyżowej, pokryta tłuszczem i ...

Wędliny surowe

Wędliny surowe
Surowe wędliny są wyśmienite. Aby jednak zaoszczędzić (są one zazwyczaj drogie), przygotujmy ...

Suszone mięsa

Suszone mięsa
Najstarszym sposobem konserwacji mięsa było jego suszenie. Metoda ta jest łatwa i nie wymaga ...

Najlepsze wędliny dla dziecka

Najlepsze wędliny dla dziecka
Kupując wędliny w sklepie zastanawiasz się czy są one odpowiednie dla Twoich dzieci? Dowiedz ...

Najdroższe mięsa i jego przetwory na świecie

Najdroższe mięsa i jego przetwory na świecie
Na co dzień zazwyczaj wybieramy najpopularniejsze gatunki mięs w przystępnej cenie. Na co ...

Jak atrakcyjnie ułożyć wędliny na półmisku?

Jak atrakcyjnie ułożyć wędliny na półmisku?
Jeśli zapraszamy znajomych czy rodzinę na kolację warto pomyśleć o tym, by w jakiś sposób ...

Soczyste pieczenie na świątecznym stole

Soczyste pieczenie na świątecznym stole
W Pierwszy i Drugi Dzień Świąt na naszych stołach bardzo często pojawiają się pieczone ...

Kanapka z szynką dla dziecka

Kanapka z szynką dla dziecka
Dzieci często nie chcą jadać kanapek, podpowiadamy, jak można sobie z tym poradzić.

Mięsa na farsze

Mięsa na farsze
Faszerować można przeróżne dania - od pierogów, przez makarony po warzywa. Ważne jednak by ...

« poprzednia 1 2 następna »
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.383
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "home"});