Szkolenia kulinarne - owoce morza

uwaga: Wydarzenie archiwalne.

Odbędzie się w Bydgoszcz w dniach 21 lutego 2011 (od 18 do 22)

Informacje ogólne Galeria
Koszt: 160 zł
Organizator: Gotuj z nami - Akademia Kulinarna
Tel: 601813556; 052-5296881
Email: http://www.gotujznami.eu/pl,kontakt.html
Lokalizacja: Bydgoszcz, Żmudzka 31
Informacje ogólne:

Jeśli chcesz się nauczyć przygotowywać owoce morza: mule, krewetki, przyjdź na warsztaty kulinarne.

Szef kuchni Tomasz Kosiński organizuje 4-godzinne szkolenie, na którym pokaże jak przygotować egzotyczny posiłek, włącznie ze wstępną obróką owoców morza.

Jak się zapisać?

Telefonicznie lub wypełniając formularz kontaktowy.

Komentarze (6) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Gość
02:32, 24.09.2017
https://onlineloans.us.com/ - payday loans online direct lenders
Gość
10:51, 23.09.2017
https://essaywritingservices.us.com/ - how to assign oxidation number
Gość
03:31, 19.09.2017
https://paydayloans.us.org/ - personal loans
Gość
21:28, 16.09.2017
payday loans
Gość
08:24, 09.09.2017
write essay for me bad credit payday loans
Gość
19:37, 09.08.2017
Wpis naprawdę rewelacyjny, Gratuluję! happyman.pl
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
https://bestpaydayloansonline.us.com/ - small payday loans online
Sernix ~ Gość
writers online bad credit payday loans direct lenders
example here http://loansforbadcredit.us.com
write essay online direct lenders for bad credit
online essay writing services
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.288