Szkolenia kulinarne - owoce morza

uwaga: Wydarzenie archiwalne.

Odbędzie się w Bydgoszcz w dniach 21 lutego 2011 (od 18 do 22)

Informacje ogólne Galeria
Koszt: 160 zł
Organizator: Gotuj z nami - Akademia Kulinarna
Tel: 601813556; 052-5296881
Email: http://www.gotujznami.eu/pl,kontakt.html
Lokalizacja: Bydgoszcz, Żmudzka 31
Galeria zdjęć
Komentarze (10) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Gość
22:13, 21.11.2017
slots på internet new gambling games the online casino pokerstars no deposit bonus real online casinos accepting usa players
Gość
23:18, 09.11.2017
best short term loans money loans quick best personal loan rates internet payday loans
Gość
06:50, 12.10.2017
Check Out Your URL buy essay online buy essay papers online write my essay online
Gość
11:31, 10.10.2017
online payday loans payday loans bad credit payday loans online payday loans online texas
Gość
02:32, 24.09.2017
https://onlineloans.us.com/ - payday loans online direct lenders
Gość
10:51, 23.09.2017
https://essaywritingservices.us.com/ - how to assign oxidation number
Gość
03:31, 19.09.2017
https://paydayloans.us.org/ - personal loans
Gość
21:28, 16.09.2017
payday loans
Gość
08:24, 09.09.2017
write essay for me bad credit payday loans
Gość
19:37, 09.08.2017
Wpis naprawdę rewelacyjny, Gratuluję! happyman.pl
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Sernix ~ Gość
quick payday loans of newark fast loans in 1 hour quick loans online no credit check quick loans ...
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.133